HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar in het tweede deel van de wedstrijd trok toch de ploeg uit Apeldoorn aan het langste eind. De enige overwinning van deze middag kwam op naam van Raymund Swertz die Addy Wienk met 38-50 in 52 beurten het nakijken gaf. Op de andere tafel kon Dave van Geel het lang volhouden tegen Martien van der Spoel, maar moest in de slotfase toch buigen. Hij verloor uiteindelijk na 31 beurten met 50—40.

In het tweede deel begonnen de spelers van de thuisclub, Raimond Burgman en Henk Blauwblomme, uitstekend tegen respectievelijk Anno de Kleine en Michel van Silfhout. De Kleine keek zelfs tegen een ruime achterstand aan, maar kwam op het eind toch goed terug, 41-39, maar trok  toch aan het kortste eind met 50-41 in 26 beurten. Captain Van Silfhout moest ook direct een ruime achterstand proberen te overbruggen, 23-6, maar knokte goed terug en kort voor de finish stond het zelfs gelijk, 46-46, maar ook hier ging de winst naar de thuisclub met 50-47 na 44 beurten.

Door deze nederlaag staat de ploeg uit Haarlo op een tiende plaats met zeven punten evenveel als vier andere teams.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven