Liefst 4 kampioenen voor ASV Eibergen

EIBERGEN – Na de Wintercross van ASV Eibergen is het eindklassement van de Twente Cross Competitie opgemaakt. Voor ASV betekent dat er maar liefst 4 kampioenen zijn. Op de 6 kilometer is dat Thomas Doesburg, bij de Junioren A Joost Somsen en bij de Pupillen C David Dinter en Kenna Kluivers. Tweede plaatsen waren er voor Mart te Vaanholdt en Jan Bolster. Derde plaatsen voor Barbera Tempert en Diede Maatman. Tevens waren de resultaten van alle ASV-lopers goed voor de tweede plek in het verenigingsklassement. Aan de laatste loop deden ruim 300 atleten mee. Met nog strijd in de verschillende klassementen was de Wintercross met recht een echte finale. Op de 12 kilometercross waren er ereplaatsen voor Ronnie Leusink en Barbera Tempert. De 6 kilometercross was een prooi voor Thomas Doesburg. Bij de mannen 40 werd Robert Leussenkamp derde en bij de mannen 50 was Jan Bolster derde. Bij de dames 35+ was er een derde plek voor Ineke Visser. Bij de junioren A ging de eerste plaats in stijl weer naar Joost Somsen.

Op de jeugdafstanden was er voor Connor Kluivers een derde plaats. Bij de pupillen A een tweede plaats voor Mart te Vaanholdt, een derde voor Jorn Zwiers en bij de meisjes een derde plaats voor Romy Snijders. Bij de pupillen B was Nauk Tempert derde. Bij de Pupillen C was de overwinning voor David Dinter en Kenna Kluivers. Hier werd Diede Maatman derde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven