Onderscheiding voor Rudie Bemthuis

NEEDE – Burgemeester Van Oostrum reikte op zaterdag 13 december aan Rudie Bemthuis (51 jaar) uit Neede de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Dit gebeurde tijdens de feestavond van de brandweerpost Neede bij de Olde Mölle. Na een periode van 27 jaar heeft de heer Bemthuis op 1 september 2014 als brandweervrijwilliger de post Neede verlaten. In deze periode had hij de functies aspirant brandwacht, brandwacht, brandwacht 1e klas en hoofdbrandwacht. Daarnaast heeft hij vele jaren het onderhoud van de ademluchtapparatuur uitgevoerd. De langdurige bijdrage van de heer Bemthuis aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en regio beantwoordt aan het criterium uit het Ordereglement: “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur, betekenis en uitstraling van zijn activiteiten ontvangt de heer Bemthuis hiervoor de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=5184]

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven