Sfeervol kerstconcert ‘jeugd’ Excelsior

EIBERGEN – Zondag 21 december om 15.00 uur geven de jeugdleden van muziekvereniging Excelsior een kerstconcert.  In een gezellige kerstsfeer laten verschillende onderdelen van Muziekvereniging Excelsior van zich horen! Het C-orkest, bestaande uit beginnende muzikanten, zal het spits afbijten.

Ook het Junior Melody Percussion Ensemble zal een aantal nummers ten gehore brengen. Deze groep bestaat uit slagwerkleerlingen die naast trommelen ook zeer handig zijn op allerlei percussie- en melodische instrumenten.  Het B-orkest zal de middag afsluiten. Dit orkest bestaat uit een groep gevorderde leerlingen die al een aantal jaren met veel plezier muziek maakt.

In het teken van de kerstgedachte, wordt ook dit jaar weer voor een goed doel gespeeld. Wij hopen u allen deze middag te kunnen verwelkomen in theater ’t Spieker.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven