Steeds Sneller zoekt meer jeugdleden

BORCULO – Steeds Sneller in Borculo is opgericht in 1933 en bestaat dus inmiddels 81 jaar. De vereniging zou in het weekeinde van 13 en 14 december de jaarlijkse CC-tentoonstelling (Afdeling 9 CC 4) organiseren. Tijdens deze tentoonstelling zou er speciale aandacht zijn voor de jeugd. Helaas heeft de vereniging moeten besluiten om deze tentoonstelling af te gelasten in verband met de overheidsmaatregelen vanwege de vogelgriep. Wel houdt de vereniging een bonnenverkoop, waarop men via www.duiven.net kan voorbieden vanaf zondag 30 november 20:00 uur tot en met zaterdag 13 december 20:00 uur. De eindverkoop vindt plaats op zondag 14 december vanaf 14:30 uur. (open vanaf 14:00 uur) in het clubgebouw aan de Burg. Van Weliestraat in Borculo. Hierbij zijn alle geinteresseerden van harte uitgenodigd. Er zal ook een verloting worden gehouden onder de aanwezigen met de nodige leuke prijzen. De opbrengst van de verkoop komt ten bate van de vereniging. Men wil de opbrengst besteden aan het jeugdbeleid en aan het onderhoud van het clubgebouw.

Net als vele andere verenigingen is het ledenbestand van Steeds Sneller met 22 vliegende leden behoorlijk “vergrijsd”. Wel is deze club in het rijke bezit van drie jeugdleden. Komend seizoen gaat de vereniging in overleg met deze leden een eigen 20- competitie organiseren. Daarnaast maakt de vereniging zich er in Afdeling 9 (Oost-Gelderland en Overijssel) sterk voor om de jeugdcompetitie meer toegankelijk te maken voor startende jeugdleden. Starters moeten meer kans hebben om prijs te vliegen. Hierdoor wordt de motivatie om door te gaan in deze sport verhoogd.

Daarnaast wil Steeds Sneller proberen om in het nieuwe seizoen meer jeugdleden te werven. Hiertoe worden contacten gelegd met de plaatselijke scholen. Bij interesse kan al contact worden gelegd via Facebook: zoeken op “PV Steeds Sneller” !

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven