Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem

HAARLO – Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te keren. De eerste wedstrijd werd met 4-2 verloren, maar de tweede werd met dezelfde cijfers gewonnen. Aan Haarlose zijde wis alleen Marek Faus beide 71/2 partijen tegen Martijn Egbers in winst om te zetten. De eerste partij deed hij dat in zes beurten met onder andere een serie van 131 caramboles (141-150) en in de tweede partij had hij één beurt meer nodig: 106-150.

Axel Büscher verloor zijn eerste partij bandstoten na 26 beurten met 100-80 van Raymond Gielens, maar herstelde zich in de tweede partij goed en won deze na 30 beurten met 83-100. Captain Hans Klok moest beide partijen in het 47/2 afstaan aan Harrie van de Boogerd. De eerste partij verloor de Gelselaar met 200-114 in tien beurten en in de tweede partij finishte Van de Boogerd na zeven beurten. Klok bleef op 81 caramboles steken.

“Het is achteraf bezien een terechte uitslag. We hadden twee keer kunnen winnen, maar ook twee keer kunnen verliezen”, aldus Klok na afloop.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven