Abri vernield aan Graaf Wichmanstraat

BORCULO – Het blijkt allemaal mee te vallen met de vuurwerkschade rondom de jaarwisseling in Berkelland. Vanmorgen kwamen de meeste meldingen vanuit Borculo. Aan de Graaf Wichmanstraat is een bushokje vernield. Wijkagent Geert-Jan Sloots kwam op nieuwjaarsochtend met een bericht naar buiten dat er ook vernielingen zijn gepleegd aan de Graaf van Zutphenstraat. Onder andere plantenbakken. ”In de straat zijn ook diverse kentekenplaten weggenomen. Wij hebben er een aantal teruggevonden. De eigenaren worden benaderd.”

Update 01-01-2015 13.15 uur:
Het heeft op meer plekken in Borculo ‘gespookt’. Volgens een bewoner aan De Hofvoogd zijn daar ook veel vernielingen gepleegd. Ook komen er meldingen uit de Markrichter en Van Raesfeltstraat.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5213]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven