Goede start 2015 voor RGV Ruurlo

RUURLO – De eerste zaterdag van 2015 begon goed voor RGV Ruurlo. In Barchem mochten de jongens recreanten op de wedstrijdtoestellen verschijnen en in Winterswijk stonden de meiden uit de 5e Divisie Turnen Dames voor het eerst dit seizoen op de wedstrijdvloer. Het was een zeer succesvol weekend voor beide disciplines. Maar liefst 8 jongens deden mee aan de rayonkampioenschappen in Barchem, waarvan 3 jongens voor het eerst aan een wedstrijd deelnamen. Thijmen Effting werd in het niveau Benjamin – 16 eerste. Vervolgens verdiende Jurre Peters en Mathijs bleumink een zilveren en bronzen medaille in het niveau Instap – 16. In het zelfde niveau werd Gerben Groote Haar 5e en behaalde Mark Ribbers en Job Kamperman samen een 6e plaats. Gillian Dostal turnde zich in het niveau Benjamin – 15 naar een mooie 2e plaats. Op dezelfde plek eindigde Sander Olthof, maar dan in het niveau Instap – 14.

Ook in Winterswijk werd het een succesvolle dag voor RGV Ruurlo. Merit Groot Jebbink bracht de eerste medaille binnen voor RGV Ruurlo, ze behaalde in het niveau Jeugd 1 – D2 een hele mooie tweede plek. Vervolgens behaalde Julia Stegeman een hele mooie gouden medaille in de categorie Pupillen 1 – D2. Na een pauze van 2 jaar deed Marjolein van Haaften ook voor de eerste maal mee aan de wedstrijden. Hier behaalde ze een verdiende 1e plaats. Vervolgens behaalde Neele Ketting en Loes de Gier mooie podiumplekken binnen het niveau Pupillen 2 – D2 (deel 1).

Neele werd hier 1e en Loes stond op een mooie tweede plek. In het tweede deel van de Pupillen 2 – D2 werd Elise Labohm derde. Naast deze podium plekken waren er ook 12 sporters die het podium (net) niet haalde, maar alle RGV turnsters draaide een erg goede wedstrijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven