Haaksbergseweg: Auto belandt in sloot

EIBERGEN – Een auto is zaterdagavond 31 januari tegen 20.00 uur langs de Haaksbergseweg (N18) – net buiten de kom – in Eibergen in een sloot beland. De bestuurder raakte niet gewond. De man vertelde ter plaatse dat hij door de gladheid de macht over het stuur verloor, naar de andere weghelft schoot en daar in een sloot terecht kwam. De politie kwam ter plaatse om de bestuurder te assisteren met de afhandeling van het ongeval. De auto is door bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo – ter hoogte van afslag Needseweg – uit de sloot gehaald en geborgen. Het KNMI heeft voor zaterdagavond, -nacht en zondagmorgen code geel afgeven. Het kan op meer plaatsen in Berkelland – door bevriezing van natte weggedeelten of door aanvriezing – aankomende uren verraderlijk glad zijn. In de loop van zondagmorgen zal de gladheid verdwijnen. VID: ”Tevens wordt het strooizout nu minder snel ingereden. Oorzaak… Er zijn door onze waarschuwingen weinig mensen op de weg.”

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=5284]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven