Hofmaat wint kampioenschap basketbal

NEEDE – Het kampioenschap basketbal voor meiden groep 8 georganiseerd door Sport Federatie Berkelland op woensdagmiddag 28 januari in de Spilbroekhal is net als vorig jaar gewonnen door OBS de Hofmaat. Op de 2e plaats eindigde de Tormijnschool team B, 3e plaats: St Jozef team A en de 4e plaats was voor CBS Kisveld .

Sharon Klein Willink uit Noordijk van de Tormijnschool was het beste in het nemen van de vrije worpen. En de Fair Play-prijs ging naar OBS de Marke B. Twaalf teams van de basisscholen uit Neede, Noordijk en Rietmolen deden enorm hun best en werden flink aangemoedigd door het fanatieke publiek.

De scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat waren in handen van de leerlingen van het Assink lyceum, locatie Haaksbergen. Zij hielden het hoofd koel en verrichtten prima werk. De organisatie was dit jaar geheel in handen van de Sport Federatie Berkelland, zij werkten in opdracht van alle basisscholen uit de voormalige gemeente Neede.

Totale uitslag wedstrijden: 1. De Hofmaat 2. Tormijn B 3. St Jozef A 4. Kisveld 5. K. Alfrink A 6. De Marke B 7. Dr. Ariens 8. Kardinaal Alfrink B/Tormijn A 9.  10. De Marke A 11. Diekmaat 12. St. Jozef B.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven