NK Indoor: 2e plaats voor Jemima Huijer

EIBERGEN – Tijdens het NK indoor in Apeldoorn heeft Jemima Huijer op het onderdeel kogelstoten een 2e plaats weten te behalen. Bij de meisje D tweede jaars, waar Jemima in uitkomt, was er eerst een kwalificatieronde. Hier was de afstand van 11.47 genoeg om zich te plaatsen voor de finale. Daar waren anderen 3 beurten nodig hadden. In de finale begon Jemima met 10.22 waarna tweede poging fout was. Hierdoor zakte Jemima naar de 10 plaats in de tussenstand. Via een 11.41 was de vierde poging van 12.24 goed voor de 2e plaats. Dit betekend ook dat Jemima haar persoonlijk record en het clubrecord indoor van ASV heeft verbeterd. Amber van Mourik heeft bij de meisjes C haar persoonlijk record op de 60 meter sprint en de 600 meter weten te verbeteren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven