Wethouder Pot gaat spreekuur houden

EIBERGEN – Wilt u iets voorleggen aan wethouder Joke Pot? Hebt u een vraag, suggestie of een idee? Kom dan naar het inloop uur. Dat vindt voor de eerste keer plaats op donderdag 19 februari in ’t Spieker in Eibergen. Wethouder Joke Pot begint vanaf februari inloopuren te houden op locaties in Eibergen, Neede, Ruurlo en Borculo. Iedereen uit Berkelland is op elke locatie welkom. Of u nu in een grote kern, kleine kern of buurtschap woont. Voor de zomervakantie zit de wethouder op 8 avonden tussen 18.00 en 19.00 uur op een locatie klaar met koffie en thee om u te ontvangen.

Het is niet nodig om u vooraf aan te melden. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Voor elke bezoeker is er maximaal 15 minuten tijd. Is er meer tijd nodig, dan maakt de wethouder een vervolgafspraak. Joke Pot staat open voor al uw vragen, opvattingen of ideeën en vooral voor die met haar portefeuille te maken hebben. Onderwerpen binnen haar portefeuille zijn: beheer en onderhoud van wegen, riolering en groen, afval, milieu en energie, verkeer en vervoer, cultuur en kunst.

Inloopuren wethouder Joke Pot van 18.00-19.00 uur: Eibergen 19 februari  ’t Spieker, Neede, 26 februari Grandcafé de Hofmaat, Ruurlo 12 maart Kulturhus, Borculo 19 maart Wijkgebouw De Koppel, Eibergen 2 april ’t Spieker, Neede 16 april  Grandcafé de Hofmaat, Ruurlo 23 april Kulturhus Ruurlo, en de laatste Borculo 7 mei Wijkgebouw De Koppel.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven