Asieldier van de week: Beau

Beau zit al heeeel erg lang bij ons, te lang… Hij is in november 2013 bij ons binnengekomen en die leuke nieuwe baas die wij zoeken voor Beau is nog steeds niet geweest. Daar worden wij niet echt blij van, maar Beau helemaal niet. Beau is een geweldig stoere hond om te zien. Een enorme reu van nog geen 6 jaar oud. Een hele leuke hond maar wel één die moet weten wie de baas is. We zoeken een consequente baas voor Beau die geen kleine kinderen heeft.  Verder vind Beau wandelen erg leuk en hij is dol op een knuffel en wat aandacht. Misschien heeft u hem al vaker voorbij zien komen, maar wij hopen dat deze keer toch iemand nieuwsgierig maakt naar deze knappe Beau. Wat gunnen wij hem nou toch graag een vast, blijvend huis. Hij ziet er misschien voor sommige mensen nogal enorm groot uit, maar weerhoudt u niet (als u nieuwsgierig bent naar Beau) om toch even een bezoekje te brengen of telefonisch meer informatie te vragen. Wij zien u heeel graag en staan u graag te woord. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven