Berkellanders gaan zwerfafval opruimen

RUURLO – Elk jaar wordt in maart de Nationale Natuur Opschoonweek gehouden. Het voorjaar begint pas goed met de Nationale Opschoondag. Ook in Berkelland kan iedereen meedoen. In Ruurlo is de organisatie op zaterdag 14 maart weer in handen van de Werkgroep ‘Ruurlo Schoon’. Er wordt nauw samengewerkt met de Wildbeheer Eenheid Ruurlo en het IVN. De bebouwde kom en het buitengebied krijgen dan een schoonmaakbeurt gericht op het zwerfafval. In de rest van Berkelland neemt de Wildbeheer Eenheid Berkelstreek dit op zich.

Het in plastic zakken verzamelde zwerfafval wordt in containers verzameld. Deze containers staan vanaf vrijdagmiddag 13 maart bij: S lootsmid B.V., Oude Diepenheimseweg Geesteren, voormalige gemeentewerf Neede, voormalige gemeentewerf Eibergen, bedrijventerrein Everskamp, en Kerkplein Ruurlo.

Wilt u mee doen, dan kunt u contact opnemen met Herman Arentsen van de Wildbeheereenheid De Berkelstreek, telefoon 0573-454133, e-mail wbe.de.berkelstreek@ zonnet.nl of met Stieny Miedema telefoon 0573-453 865 van ‘Ruurlo Schoon’, e-mail ruurloschoon@ hetnet.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven