Eibergse wijkvereniging bestaat 40 jaar

EIBERGEN – Op 3 maart 1975 werd de wijkvereniging” AVWL Westenesch” opgericht. De vereniging had tot doel problemen in de wijk tot een oplossing te brengen. Na verloop van jaren veranderde de doelstelling en bieden zij nu scala aan activiteiten. Om het heugelijke feit dat de vereniging dit jaar haar 40 jarige jubileum heeft, wordt dit gevierd met verschillende activiteiten. Voor elke activiteit dit jaar zal er aandacht aan geschonken worden in de plaatselijke media en via de facebookpagina van de vereniging.

De start van het jubileum jaar zal geschieden doormiddel van een receptie in het eigen wijkgebouw” ’t Westennest” in de Acaciastraat 51 in Eibergen.  De receptie zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart van 17.00 tot 19.00 uur. René Hagen: ”Namens het bestuur van de vereniging willen wij alle buurtbewoners en andere belangstellende uitnodigen om dit feit met ons te komen vieren.”

Activiteiten die in het wijkgebouw plaatsvinden zijn onder andere Bingo, Biljarten, Sjoelen, Klaverjassen, kindermiddagen, sinterklaasfeest, palmpaas optocht en koffieochtenden. De wijkvereninging verwelkomd ook alle nieuwe bewoners in de Westenesch en gaat, als dit bekend is bij de vereniging, langs bij de mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen om een hart onder de riem te steken.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven