Frühschoppen met Brook Duo in Ruurlo

RUURLO – Op zondag 8 maart zal het jaarlijkse Frühschoppen, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Bargkapel weer plaats vinden bij De Keizerskroon aan de Dorpsstraat in Ruurlo. Naast de Bargkapel is er ook een optreden van het bekende Brook Duo uit Markelo. De combinatie Bargkapel/Brook Duo zorgt altijd voor gezellige, volle zalen en blijkt dus zeer succesvol te zijn. Het Brook Duo heeft al jarenlang een fijne samenwerking met de Bargkapel en e heren van het Brook Duo zeggen over de Bargkapel: “Gewoon jongs en deerns, woar da’w schik met hebt”. Een klein voorproefje van de nieuwe CD “Trouw an d’oole stea”, die op zaterdag 14 en zondag 15 maart zal worden gepresenteerd, zal vast niet ontbreken, en als alles lukt, brengen ze ook de “jonge Corry Konings” mee uit Markelo.

Het jaarlijkse Frühschoppen belooft weer een fantastisch muzikaal festijn te worden onder het motto “muziek verbroedert en levert vele nieuwe vrienden op”.  De Bargkapel en het Brook Duo, “Freunde durch die Musik” en met elkaar “Trouw an d’oole stea”. Aanvang is om 11.30 uur, de zaal is open vanaf 10.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen bij Dinie Lindenschot tel: 0573 – 491215 of bij Gerrit Lievestro tel: 0573 – 441478 of via het mailadres [email protected]. Wees op tijd, want vol is echt vol.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven