Jan Huitema (VVD) bezoekt Berkelland

EIBERGEN – De VVD in Berkelland start de campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten en de Waterschapsverkiezing met een openbare bijeenkomst op 20 februari. Lijsttrekker voor de VVD Jan Markink en VVD-kandidaat voor het waterschap Ben Hasselo zullen belangstellenden informeren over wat zij voor Berkelland kunnen betekenen als zij worden gekozen tot statenlid voor de provincie Gelderland respectievelijk tot algemeen bestuurslid van het Waterschap Rijn en IJssel. De bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Prinsen in Haarlo.

Voorafgaand aan de avondbijeenkomst zal Jan Huitema, VVD-europarlementariër, ’s middags met enkele leden van de VVD een bedrijfsbezoek afleggen aan het pluimveebedrijf van Bart en Maartje Gussinklo te Eibergen. Hij lost hiermee een belofte in die hij deed toen hij vorig jaar Berkelland bezocht in het kader van de campagne voor de Europese verkiezingen.

Hij zal ook ’s avonds bij de bijeenkomst aanwezig zijn en ingaan op zijn ervaringen die hij in het afgelopen jaar in het Europese Parlement heeft opgedaan. De avondbijeenkomst is openbaar en vangt aan om 20.00 uur (ontvangst met koffie vanaf 19.30 uur).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven