Kandidaten sportverkiezingen bekend

EIBERGEN – De Eibergse Sport Federatie houdt op 6 maart weer haar jaarlijkse Rotor-sportverkiezingen van Eibergen, Beltrum en Rekken. Het evenement heeft deze keer plaats in café-zalencentrum De Klok in Eibergen. Speciale gast is Joost van Oostrum, burgemeester van de gemeente Berkelland. Er wordt gestreden om de titels ‘sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar 2014’ en om de prijs ‘Rotor-sporttalent van het jaar 2014’. Tevens heeft er weer de uitreiking van een publieksprijs en van de Annie Borckink Trofee plaats.

Net als in voorgaande jaren worden er daarnaast een aantal sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. De kandidaten voor sportvrouw van het jaar en sportman van het jaar zijn respectievelijk Carina Rijgwart-Terhurne (paardensport) en Henk Harenberg (atletiek). VIOS Beltrum (voetbal), de Insance Dance Crew (streetdance) en De Molenruiters (paardensport) maken met elkaar uit wie sportploeg van het jaar wordt.

Voor de prijs van ‘Rotor-sporttalent van het jaar’ zijn er liefst 11 kandidaten: Dorine Vredenberg (ponysport), Rachel Nijbroek (turnen), Julia te Woerd (ponysport), Lot te Raa en Iris Bongers (streetdance, duo’s), Amy te Nahuis (shaolin kempo), de Insane Dance Crew junior (streetdance, groepen), Jentske Withag (wielrennen), Jemima Huijer (atletiek), Bryan te Nahuis (shaolin kempo), Fleur Beusink (ponysport) en Nienke van de Vegte (atletiek).

Voor de Annie Borkinck Trofee komen de touwtrekploegen van TTV Vios Bison (team tot 640 kilogram en team tot 700 kilogram) en TTV Eibergen (team mixklasse) in aanmerking.

De verkiezingen worden gepresenteerd door Sjoukje van Ommeren. Het programma begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven