Leerlingen maken kennis met freerunning

EIBERGEN – De freerunning trainers van gymvereniging Odival hebben in opdracht van de Sport Federatie Berkelland(SFB) op 18 en 20 februari de gymlessen verzorgd op het Assink Rekkenseweg te Eibergen en bij het MaxX-onderwijs Neede. In eenvoudige stapjes werden de leerlingen de mooiste sprongen aangeleerd. Ook het zo snel mogelijk een hindernis nemen kwam steeds weer terug, het voetenwerken je lichaamshouding zijn  daarbij erg belangrijk.

Deze bijzondere gymlessen worden verspreid over het schooljaar georganiseerd door de SFB. De freerunafdeling van Odival is steeds groter aan het worden en zorgt ervoor dat er steeds meer jongens zich bij odival aanmelden, maar ook meiden melden zich voor freerunning aan hoor.

Op de zaterdag van 9.00-12.00 uur trainen er drie groepen, van jong tot oud in gymzaal ’t Simmelink te Eibergen. Heb je interesse ga gerust eens kijken. Kijk voor het lesrooster op www.odival.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven