Uitreiking sportprijzen dit jaar in kerk

NEEDE – Wie wint de Needse cultuurprijs? Welke sportploeg wint een bronzen Needien? En welke sporter? Dit wordt op zaterdag 21 maart duidelijk als de Needse sport- en cultuurprijzen worden uitgereikt. De winnaars ontvangen, naast de eer, de Needien; een bronzen beeldje, gemaakt door kunstenaar Anton ter Braak. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door YazzSister met de Needse Ellen Tackenkamp. Het afgelopen jaar hebben wederom vele Needenaren een bijzondere prestatie op sport- en cultuurgebied geleverd. De jury heeft van alle prestaties een selectie gemaakt en een aantal kandidaten officieel genomineerd voor een Needien. Afgelopen weken gingen we op pad om deze kandidaten de gouden enveloppe met daarin de nominatie te overhandigen.

Wie zijn er genomineerd? In de categorie sporter: Ellen van den Berg (vechtsport), Annelies Dijkstra (survival), Theo Schouten (zwemmen) en Herman Simmelink (paardensport). In de categorie sportploeg zijn genomineerd: Heren 1 Elite/Dynamo (volleybal), Heren 3 Schuurman BZC (waterpolo) en Meisjes B1 Elite/Dynamo (volleybal). In de categorie cultuur: Avond4Daagse Neede, Jong Gelre Neede en de Needse Pluimvee- en Konijnenfokvereniging. In de categorie bijzondere verdienste zijn de genomineerden: Judoka en Judovereniging ’t Höfke Neede, Team G Sportclub Neede (voetbal) en Jeroen Vergeer (voetbal).

De uitreiking van deze Needien 2014 is een bijzondere. We vieren namelijk ons eerste lustrum. Om die reden hebben we dan ook voor een speciale locatie gekozen, de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Neede. In deze kerk maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden als het gaat om licht en geluid. Naast de JazzSisters zullen er nog meer verrassende optredens te zien zijn! Iedereen is van harte welkom om 20.00 uur in de Grote Kerk voor de uitreiking.

Speciaal roepen we hierbij ook de genomineerden van de afgelopen jaren op om deze avond te bezoeken! Na het officiële programma is er een afterparty bij Frankie’s Bistro, samen met de welbekende Needse DJ’s Patrick en Patrick. Tot zaterdag 21 maart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven