Hasto uit Neede exposeert tussen antiek

NEEDE – Normaal zie je jachttaferelen, landschappen, en portretten in een antiek ingericht huis… Maar kunstenaar Hasto (Harrie Stortelder) gaat tegen de draad in… Zo zegt hij zelf… Aanstaande zaterdag 28 maart om 14.00 uur opent hij een opvallende expositie bij Bokdam Antiek in Neede. Zijn moderne kunstwerken hangen dan tussen de antieke spullen. Stortelder: ”De meningen zullen verdeeld zijn. Maar ik merk dat mijn kunst bij antiekliefhebbers ook in trek is.” Bokdam kan dit bevestigen. Tot 2 mei kunnen liefhebbers voor kunst en antiek bij Bokdam binnenwandelen. Van woensdag tot zaterdag (10.00 tot 17.00 uur) zijn de deuren geopend. Harrie Stortelder zit nu al ruim 25 jaar in het vak. Zijn kunstwerken zijn over de hele wereld bekend. Ze hangen onder andere in Australië, Frankrijk, Engeland en Spanje. ”Binnenkort ga ik naar Japan om mijn kunst te promoten. Ik zit dan in Beijing.” Meer over de Needse kunstenaar op www.hasto.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven