Judosport: Brons voor Naomi Overkamp

EIBERGEN – Zaterdag 7 maart stond JSA met een aantal judoka’s op het NK judo in het Indoor-Sportcentrum in Eindhoven, omdat deze judoka’s op 21 februari tijdens de District Kampioenschappen in Markelo zich hiervoor hebben gekwalificeerd. Het was een enorm spannende dag voor onze judoka’s, maar ook voor onze supporters. Jonna Groot Zevert en Naomi Overkamp hebben 5 fantastische, spannende winnende partijen neergezet. Het was voor de supporters een prachtige, maar ook zenuwslopende dag. De uitslagen: Jonna Groot Zevert (Groenlo) brons in de klasse -32 kg & Naomi Overkamp (Eibergen) brons in de klasse – 57 kg. Fabiënne Enklaar (Lochem) is net als Naomi Loffeld (Ruurlo) 7e geworden. Suze Assendelft (Halle), Silas de Graaf (Ruurlo) en Niek Geleijnse (Ruurlo) hebben mooie wedstrijden gespeeld, maar helaas buiten de prijzen gevallen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven