Knappe prestaties voor NGV turnsters

NEEDE – Tijdens de 2e voorronde van de 6e divisie afgelopen zaterdag turnden alle meisjes van de Achterhoek tegen elkaar. NGV organiseerde deze wedstrijd en de meisjes lieten zich van hun goede kant zien. Bij de pre- instap, hier doen de allerkleinsten aan mee turnden de NGV sterk, het deelnemers veld was groot (30 deelneemsters) en Renate Eijsink werd knap 5e. Melissa te Kolstee werd 13 en Sanne ter Haar 11e. Lian te Woerd en Tess Marsman tunden zich in de middenmoot, een knappe prestatie aangezien het voor hen hun 1e wedstrijd is. Bij de instap was het podim door 2 turnsters van de NGV gevuld, Indy Voordouw werd eerste en Britt Stokkers 3e.

Nanou van de Most werd 5e en Charity Holtmaat, Anouk ten Elsen en Aafke Thuinte turnden zich in de middenmoot. Bij pupil D3 was ook het hoogste ere metaal voor de NGV, dit keer mocht Indy Bauhuis de gouden medaille in ontvangst nemen. 4e werd Menthe ter Haar en de 6 t/m 9 e plaats waren ook voor de NGV, voor Lindy Vaags, Bo Willemsen, Megan klein Nijenhuis en Naomi Somhorst.

De laatste categorie waar de NGV aan mee deed was Senior G. Hierin ging het goud naar Kim Becks ook van de NGV. NGV kan terug kijken op een goed georganiseerde en succesvolle turndag.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven