Negen judoka’s gekwalificeerd voor NK

RUURLO – Judoschool Achterhoek (JSA) heeft zaterdag 14 maart top gestreden tijdens de District Kampioenschappen -18 jaar bij Sporthal de Haverkamp in Markelo. De judoka’s die zich hebben gekwalificeerd  voor NK judo -18 jaar in Leek (Groningen) op  4 april 2015: 1e – Iris de Graaf (Ruurlo), 2e – Jamie v/d Wolf (Ruurlo) – Juliëtte de la Rie (Lochem) – Kelly v/d Bosch (Lochem) – Lisa de Graaf (Ruurlo), 3e – Wout Duenk (Eibergen) – Loes Wechelaer (Bredevoort) – Annemijn Salomons (Hengelo) – Naomi Overkamp (Eibergen). Roy Lentink (Eibergen) heeft super geknokt tijdens dit toernooi, maar is niet in de prijzen gevallen. Ook Ilsa Beeftink heeft super gestreden. De strijd om de 3e plek heeft ze helaas net verloren. JSA is enorm trots op haar judoka’s!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven