Nog een team van Dynamo kampioen

NEEDE – De jongens van Elite/Dynamo 5 ( CMV niveau 6 ) zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden. Vooraf wisten ze dat één gewonnen set voldoende zou zijn. De eerste set ging met 18-25 verloren: logisch…. béétje spanning natuurlijk bij de boys. De tweede set ging echter óók naar tegenstander Tornado – die overigens ook nog kampioenskansen hadden – met 24-26. De hartslag van zowel de supporters als de trainer liep zienderogen op, zeker toen ook set 3 met 25-27 werd verloren. Toen volgde een allesbeslissende set : de winnaar van die set mocht zich kampioen noemen. Het ging weer lang gelijk op, totdat de boys van trainer/coach Remko Oonk een gaatje sloegen en die voorsprong niet meer weggaven. Met 25-22 werd de set gewonnen en kon de kampioensvlag in top. Het kampioensteam bestaat uit: Joa Dellemijn, Tom v.d. Ent, David Geerdink, Sam Olthaar en Niek te Kolstee. Trainer/coach is Remko Oonk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven