Schuurman BZC: Zwemshow in ’t Timpke

BORCULO – Op zaterdagavond 11 april zal het synchroonteam van Schuurman BZC een spetterende synchroonzwemshow geven in zwembad ’t Timpke te Borculo. De meiden van de Berkellandse zwemvereniging, in de leeftijd van 8 tot 17, zullen hierbij hun muziekuitvoeringen tonen. Zij laten solo’s, duetten en groepsuitvoeringen zien. Ook komen er drie districtsploegen. Deze ploegen van elk 10 meiden zijn gevormd uit de beste meisjes in de competitie van regio Oost. Twee trainsters van Schuurman BZC zijn ook trainster bij de districtsploegen. Op dit moment zwemt er één meisje van onze vereniging in de districtsploeg, dat is Ann Regts. Op 24 april doet zij mee aan een internationale wedstrijd in Luxemburg. Het synchroonzwemmen is een redelijk onbekende sport in Berkelland. Ondanks dat deze tak van sport al ruim 20 jaar wordt beoefend binnen Schuurman BZC.

Het is de meeste sierlijke tak van de zwemsport. Het combineert zwemmen, turnen en ballet. Het is wel een zware sport, het vraag namelijk veel kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, de meisjes kunnen met gemak een minuut onder water terwijl ze spectaculaire figuren laten zien. Overigens is het blessure-vrij. De synchroonzwemshow begint om 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur) in zwembad ’t Timpke, Haarloseweg 10 te Borculo.

Kaarten kosten € 3,50 per stuk en zijn te reserveren via 0545 291769, 06 53439032  of [email protected]. Ook is het mogelijk voor aanvang van de show toegangskaarten te kopen bij de ingang van het zwembad.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven