Winnaars van de Art Battle zijn bekend

BORCULO – Op vrijdag 24 april zijn de winnaars bekend geworden van de Art Battle 2015. Het publiek heeft fantastisch gereageerd, er zijn meer dan 210 stemmen uitgebracht. Binnen de verschillende studierichtingen heeft degene met de meeste stemmen gewonnen. Voor de afdeling vmbo: Elles Rotink met “Een smaakvol rondje Europa”. Havo: Nienke Temmink met “Social media mag niet meer misbruikt worden”, en Vwo: Kato klein Gunnewiek met “heiligschennis en schijnheilig”.

Onder de eeuwenoude balken van de Weemhof exposeerden leerlingen van drie middelbare scholen
hun eindexamenwerk beeldende kunst. De Art Battle 2015 is een wedstrijd tussen leerlingen van 3 middelbare scholen die dit jaar eindexamen hebben gedaan in het vak beeldende kunst afdeling vmbo, havo en vwo.

Deelnemende scholen zijn: Staring College, scholengemeenschap Marianum en het Assink Lyceum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven