Asieldier van de week: Nina

Nina zit al een lange tijd bij ons. Het ging een tijdje wat slechter met haar. Ze zag er niet goed uit en haar gedrag naar ons was niet erg vriendelijk. Ook was de ontlasting niet goed. We hebben haar op speciaal voer gezet en verschillende medicijnen geprobeerd, maar het werd maar niet beter. Totdat we haar een kamer helemaal alleen gaven; vanaf de volgende dag had mevrouw meteen goede ontlasting en haar gedrag was een heel verschil. Ze kwam naar ons toe om kopjes te geven, wilde aangehaald worden zonder een poot uit te halen. Wat een verschil. Helaas wordt het bij ons drukker en drukker en kunnen we haar straks niet meer de ruimte bieden die ze nodig heeft. Wij hopen dat we haar voor die tijd kunnen plaatsen naar een liefdevol huis. Een huis zonder andere katten, en niet te veel andere drukte. Wilt u Nina helpen? Kunt u Nina een nieuw huis bieden? Kom dan snel een keer een kijkje nemen naar deze bijzondere poes. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven