Kermis in Voor-Beltrum klein maar fijn

VOOR-BELTRUM – Over enkele weken begint het weer: de kermis van Voor Beltrum. Dit jaar weer een leuk weekend vol activiteiten. Hubert Pasman: ”We starten op de zondagmorgen 9 augustus met een volleybaltoernooi, een voetbaltoernooi en voor de kinderen de kinderspelen. Hierna is er de fietssterrit of toertocht die je lekker op je gemak kan fietsen. Deelname hieraan is gratis. Zondagmiddag draait er in de tent DJ Hutteman en DJ Kools. Deze middag vindt het eerste optreden plaats van een nieuwe lokale Voor Beltrumse band ‘Asbest’. In de avond gaan we weer verder vanaf 21.00 in de tent met de band Premium. Op maandag 10 augustus beginnen we met een optocht van de buurtschappen en aansluitend om 09.30 uur de opening van de kermis door onze burgemeester Van Oostrum. Hierna starten de buurtspelen met deelname van de teams uit de buurtschappen. S ‘middags in de tent de prijsuitreiking en muziek van Curls on fire, zij zullen ook s’ avonds de muziek verzorgen in de feesttent. De dinsdag, de laatste dag beginnen we met een ontbijt in de tent, even een goede ondergrond voor de laatste mooie dag en natuurlijk het afscheid van het oude koningspaar.”

”Om 10.30 uur begint het vogelschieten voor de heren en jongens en vogelgooien voor de dames en meisjes. Elk jaar een spannend moment, wie worden de nieuwe koningsparen van 2015?

S ‘middags is de huldiging in de tent en aansluitend het feest met de Perfect Showband. En dan gaan we richting de dinsdagsavond, opnieuw speelt er dan de Perfect Showband.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven