Struinen met Truus: Kunstenaar Herman Wansing


Door Truus Stotteler: ”Ik was op bezoek bij kunstenaar Herman Wansing in Neede. Hij maakt kunstwerken van roestvrij staal. Herman is twee jaar geleden met deze hobby begonnen. Hij heeft al op verschillenden plekken geëxposeerd, zo ook bij de kunstfietsroute in Haaksbergen. En wil dan ook mee gaan doen met de kunstwedstrijd in de gemeente Berekelland. Met als thema: zo zie ik Berkelland. Hij doet niet mee om te winnen maar meer om te kijken wat andere mensen van zijn werk vinden en om een beetje aan de weg te timmeren.

Hij wil ook wel kunstwerken verkopen. Want zegt hij het is ook best een dure hobby dan is het ook wel leuk om zo nu en dan wat te verkopen. En anders wordt de tuin ook zo vol lacht hij. En als hij het dan bij een ander in de tuin ziet staan dan geeft dat een heel goed gevoel, waar hij dan ook heel trots op is.

Als u zelf een mooi idee heeft of graag iets wilt wat helemaal bij u past maakt Herman dat ook voor u. Ik vond het mooie van roestvrij staal dat de kleuren steeds veranderen. Het past zich aan, aan de omgeving, heel apart.

Herman ik wens je veel succes met je kunstwerken. Het was mooi om het zien wat je maakt.”

Foto’s Truus Stotteler:
[maxgallery id=”71531″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven