Winst van webwinkel naar goede doelen

GEESTEREN – Kinderen van groep 8 van de openbare basisschool De Keikamp in Geesteren (gld) hebben vrijdag 3 juli twee cheques uitgedeeld. Er ging € 100,- naar het gekozen goede doel: De Timp in Lievelde. En er ging een cheque van € 100,- naar de school zelf. De cheques zijn de winst van het afgelopen schooljaar vanuit De Keikampshop, de eigen basisschoolwebwinkel.

Elk jaar mogen kinderen uit 8 van basisschool De Keikamp een goed doel kiezen voor de eigen bassischoolwebwinkel, de Keikampshop. Dit jaar hebben ze unaniem gekozen voor de Timp uit Lievelde. Vanuit de eigen webshop verkopen de kinderen van groep 8 zelfgemaakte spullen. De helft van de winst gaat terug naar school en de andere helft gaat naar een goed doel ten gunste van een ander kind.

De Timp is een Orthopedagogisch centrum voor kinderen en jongeren uit de Oost-Achterhoek die door problemen in de ontwikkeling extra zorg nodig hebben. De leeftijd varieert van 0 tot 18 jaar. De Timp biedt verschillende vormen van begeleiding, ondersteuning en behandeling aan deze kinderen. De Timp gaat van de cheque enkele nieuwe voel- en speelplaten kopen voor de Barry Emos speeltafel. De Keikamp gaat van de cheque nieuwe sport-schoolshirts kopen.

De Keikampshop is nu 6 weken gesloten en daarna neemt de nieuwe groep 8 het weer over. Vanaf 1 september kunnen er weer bestellingen worden geplaatst. En zal de nieuwe groep 8 weer een goed gaan kiezen voor het nieuwe schooljaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven