Festival op (de) Maat’ bonter dan ooit

EIBERGEN – Het jaarlijkse ‘Festival op (de) Maat’ in Openluchttheater Eibergen is zaterdag 5 september bonter dan ooit. Waren in de voorgaande edities Ali B en Imca Marina de gangmakers, Dit jaar zijn dat onder meer presentator Ron Boszhard, DJ Stooff en Niels Harder, bekend van Avro-Tros Zapp De Magische Winkel.

Natuurlijk is er heel veel muziek met onder meer de Vlearmoesband, Time to Sing en Feestband Fantastisch. Verder zijn er uiteenlopende workshops en is er een ‘Voice of… Festival op (de) Maat’. De Berkelzomp vaart en iets verderop is er ponyrijden. Theatergroep Dapper speelt de voorstelling ‘Carnival’ en ook Lonnie Balonnie is van de partij. Ook staat er een snoezelwagen op het festivalterrein.

Cliënten van Estinea verzorgen de aankleding van het festivalterrein. Deelnemers van diverse instellingen worden gekoppeld aan vrijwilligers van het openluchttheater en draaien op die manier een dagje mee als vrijwilliger. Het festival duurt van 15.00 tot 20.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Het complete programma en informatie over ticketverkoop is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven