Gratis ”sportuurtje” bij Boemerang

EIBERGEN – Na het grote succes van vorig schooljaar, houdt Volleybalvereniging Boemerang wederom een gratis sportuurtje op woensdagmiddag 16 september van 13.30 uur tot 14.30 uur in de Pickerhal aan de Kerkstraat 28 in Eibergen. Alle basisschoolleerlingen van 6 t/m 10 jaar die nog een leuke sport (erbij) zoeken, zijn van harte welkom.

Tijdens dit sportuurtje wordt op speelse wijze kennis gemaakt met de eerste kneepjes van volleybal.
De deelnemers ontvangen na afloop een verrassing als beloning voor hun sportieve inzet. Na dit uurtje bestaat de mogelijkheid om 4x gratis mee te trainen tijdens de reguliere training op woensdag van 17.30 uur tot 18.30 uur. Informatie en aanmelden kan via: [email protected]

Zijn er meer dan 30 aanmeldingen, dan wordt er een extra middag georganiseerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven