Kermisfietstocht in Eibergen een succes

EIBERGEN – De Eibergse kermisfietstocht bleek zaterdag een goot succes.  Ruim honderd deelnemers genoten van de prachtige route van 35 km. De organisatie, Carnavalsvereniging de Hookers, was blij met de vele nieuwe gezichten die dit jaar voor het eerst deelnamen aan deze fietstocht. Via een deel van het Assinkbos ging de route richting Rietmolen. De pauzeplaats was dit keer het terras van Café Kuppers  waar de deelnemers moesten raden wat er in dichtgenaaide zakjes zat verborgen.

Dit leverde een drukte van jewelste en vele discussies wat er nu wel in zou zitten. Vanaf de pauzeplaats liep de route via een stuk buitengebied van Rietmolen via het Needse Achterveld weer terug naar de Brink. Het oplossen van de puzzelopdrachten bleek niet al te moeilijk. Wel bleek het anagram problemen op te leveren. Maar 9 van de 39 groepen wisten uit de letters het gevraagde “verbazingwekkend” te maken. De prijsuitreiking was om 18.00 uur nabij het open podium op de Brink.

Uiteindelijk werden de prijzen verdeeld en eindigde de groep Bouwmeester en Wittebroek gelijk op de derde plaats met 79 punten. De eerste plaats was eveneens een gedeelde plek voor de groepen Mengerink en Wentink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven