Nieuw in Geesteren: ”Eem’ buurten”

GEESTEREN – De werkgroep ”Zorg en Wonen” (van Geesterens Belang) organiseert vanaf dit najaar in het Dorpshuis de Zunnekamp elke tweede donderdag van de maand een middag waar iedereen “eem’ kan buurten” met de Geesterse noabers. De werkgroep heeft geconstateerd dat er veel vragen leven onder de inwoners van Geesteren over de veranderingen in de zorg en dienstverlening. Doel van deze middag is daarom om inwoners te informeren over allerhande onderwerpen die te maken hebben met zorg en wonen in Geesteren.

Door dit te combineren met een gezellige middag, waar noabers elkaar ontmoeten om een kopje koffie te drinken, is de informatievoorziening laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De eerste middag is op donderdag 10 september om 14.30 uur in de Zunnekamp. Thema van deze middag is: Wonen in Geesteren, vroeger en nu. Dus heeft u nog leuke foto’s van vroeger? Neem ze gerust mee.

Passend bij het thema wordt deze eerste middag om 14.30 uur officieel geopend door één van de oudere en één van de jongere inwoners van Geesteren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven