Feestelijke opening dorpsböke Noordijk

NOORDIJK – Donderdag 8 oktober opent burgemeester Joost van Oostrum de vernieuwde dorpsbibliotheek feestelijk. Daarbij is iedereen van harte welkom: Van junior tot senior, vaders, moeders, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden. Komt u ook kijken in het Haarhoes hoe mooi het is geworden? Daarna verzorgt Evelien van Dort een interactief boekenprogramma voor iedereen die van boeken en lezen houdt. Evelien heeft inmiddels ruim 65 titels op haar naam, zoals de Funny-serie, de Jasper en Julia-reeks en Berkelboot vermist.

Op het programma staat voorlezen, een boekrijmlied, boekenquiz en natuurlijk is er tijd voor vragen. Haar nieuwste boek: De kinderboekenbrigade, is een ode aan de kracht van het boeken lezen en het belang van de bibliotheek. Meer info www.evelienvandort.nl. Na afloop meet&greet, boekverkoop en signeren.

Dus: Wil je deze beroemde schrijfster ontmoeten? Kom dan op donderdag 8 oktober vanaf 15.30 uur naar de dorpsböke in het Haarhoes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven