Gerrit Krooshof is benoemd tot erelid

Ere Lid-3
NEEDE – De opkomst van de najaarsvergadering was prima en de nieuwe voorzitter, van de Needse pluimvee- en konijnenfokvereniging (NPV), Dinant Rohaan, blikte terug op de afgelopen maanden waarin onder andere de beschoeiing van de vijver in het Ter Weemepark en de banken vernieuwd werden. Ook werd vooruitgekeken naar het komende tentoonstellingsseizoen welke zaterdag begint met de jonge dierendag en eind januari eindigt met de Spilbroekshow. In de vergadering droeg Gerrit Krooshof formeel de voorzittershamer over aan Dinant Rohaan. Gerrit blijft wel bestuurslid en zal de nieuwe voorzitter en de rest van het bestuur met raad en daad terzijde staan.

De ledenvergadering heeft Gerrit Krooshof benoemd tot erelid voor zijn grote verdiensten voor de NPV-Neede. De nieuwe voorzitter overhandigde hem de bijbehorende speld, oorkonde en een attentie.

Van 28 september tot 11 oktober gaan de leden van de NPV-Neede op pad om loten te verkopen. De opbrengst wordt gebruikt om de dieren op het Ter Weemepark goed te kunnen verzorgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven