Marcel ten Have precies 25 jaar in dienst

EIBERGEN – Volgende week is hij 25 jaar in dienst bij transportbedrijf Groot Zevert. We hebben het over Marcel ten Have! Een feestje voor het bedrijf, personeel en natuurlijk voor Marcel zelf. Maar het jubileum heeft een extra tintje. Marcel is gisteren in het zonnetje gezet omdat hij al die jaren als vrachtwagenchauffeur – schadevrij heeft gereden. Hij werd door zijn werkgever Marthy Groot Zevert en een verzekeringenadviseur gehuldigd. Marthy sprak lovende woorden uit richting de jubilaris. ”In al die jaren liep hij nooit schade op aan zijn voertuig. Bijna elke chauffeur rijdt wel eens ergens tegen aan, maar Marcel niet. ” De chauffeur van Groot Zevert heeft in de afgelopen 25 jaar veel veranderingen meegemaakt. Binnen het veevervoer en de routes op de weg. Het transportbedrijf uit Eibergen verzorgt veetransporten in binnen- en buitenland. Dierenwelzijn staat bij het bedrijf voorop. Het familiebedrijf is begonnen in Beltrum. Enkele jaren terug is het bedrijf verhuisd naar Eibergen. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven