Open dag bij centrum Goud Eibergen

EIBERGEN – Centrum Goud in Eibergen organiseert op 19 september een open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kan men kennismaken met wat Centrum Goud te bieden heeft. In het centrum van Eibergen is op die dag een parasol-route opgesteld die leidt naar Centrum Goud.

Na de zomervakantie is voor Centrum Goud het seizoen weer begonnen. Het aanbod richt zich op bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Op de open dag is er volop gelegenheid om kennis te nemen van het aanbod van Goud. De opening om 10.00 uur begint met een meditatie. Vanaf 11.00 uur is er informatie over de inloopochtenden, yoga, mindfulness, mandala tekenen enzovoorts. U kunt het aanbod ook ervaren door het volgen van een korte workshop of presentatie. Informatie is er over het cursusaanbod voor het jaar 2015/2016.

Ga het dus zelf ontdekken op 19 september tussen 10.00 en 16.00 uur. Medewerkers van het centrum ontvangen u graag, de toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.centrumgoud.org Wees welkom op de Hemstea 3 in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven