VIOS Volleybal Beltrum bestaat 50 jaar

BELTRUM – Vios Volleybal Beltrum bestaat 50 jaar en dat is een mijlpaal die niet zonder festiviteiten voorbij mag gaan. Reden genoeg om een jubileumcommissie op te richten, aldus het bestuur van de vereniging. Een groep bestaande uit (bestuurs)leden, oudleden en trainers heeft de afgelopen maanden samengewerkt om een gevarieerd programma te organiseren. Het feestweekend is gepland op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2015.

Op zaterdag is er volop aandacht voor de jeugd. Zij krijgen een clinic aangeboden; deze wordt gegeven door Frans Jordens, een bekende regio-trainer van de NEVOBO. Tijdens de clinic is er ook een receptie voor leden en genodigden. ’s Avonds wordt er bij zalencentrum Spilman een jubileumfeest georganiseerd voor leden, oudleden en genodigden. Zij worden getrakteerd op een gezellige avond met muziek en niet te vergeten een gezellige fancy fair, met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door diverse Beltrumse ondernemers.

Het is zo goed als onmogelijk gebleken om alle oudleden/-trainers persoonlijk uit te nodigen, dus bij deze wil de organisatie oudleden en oudtrainers oproepen om zich aan te melden voor deze feestavond op 24 oktober as. Zij zijn van harte welkom deze avond! Opgeven (graag voor 9 oktober) via: [email protected]

Zondag 25 oktober wordt er een sportief feest georganiseerd voor de seniorenteams (zowel de teams die competitie spelen als de leden die recreatief actief zijn) van Vios Volleybal. Ieder team heeft een tegenstander (team van omliggende verenigingen) uitgenodigd en in totaal gaan 14 teams de strijd tegen elkaar aan in een blacklightvolleybaltoernooi.

Met bovengenoemd programma hoopt de organisatie het 50-jarig jubileum op gepaste wijze te vieren!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven