Zanggroep houdt groot jubileumconcert

BELTRUM – Zanggroep Akkoord uit Beltrum bestaat dit jaar 25 jaar. In Juli 1990 werd de zanggroep opgericht door dirigente Irma Asschert. En zij bracht voor de muzikale begeleiding pianiste Willemien Kraaijenvanger mee. Mianne Hilhorst: ”Sinds september 2014 hebben we een nieuwe dirigente/pianiste in de persoon van Annemarie Hilferink. We zijn destijds gestart met 12 zangeressen, waarvan enkelen nu nog steeds lid zijn. Ondertussen heeft de groep zich enigszins uitgebreid. Ons jubileumconcert vindt plaats op zaterdag 10 oktober om 20.00 uur in de kerk van Beltrum. We zingen meerstemmige nummers varierend van Marco Borsato tot Aretha Franklin, rustige muziek tot en met up-tempo nummers. Wij worden voor deze gelegenheid begeleid door pianiste Sylvia Klaverstijn. De slagwerkgroep van Concordia o.l.v Kevin Tolkamp zorgt voor een afwisselend gastoptreden.” Entree kaarten zijn 7 euro en te verkrijgen bij de leden en bij cafe Dute te Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven