Jongeren maken kennis met de sport

IMG_9120BORCULO – In de herfstvakantie kan er veel gesport worden in Berkelland. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze te maken en natuurlijk een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 19 oktober kennismaken met VV Reünie (voetbal), BC Babo(badminton), VV Kerkemeijer Gemini(volleybal) en GV Borchlo(gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan. Op woensdag 21 okt. is Kies je sport Ruurlo in sporthal ’t Rikkenhage en op sportpark ’t Rikkelder. De jeugd kan kennismaken met VV Tornax(volleybal), BC Ruurlo(badminton), HV Blauw-Wit(handbal), HV de Gouden Treffer(handboogschieten), KV ’t Broek(klootschieten) en VV Ruurlo(voetbal). Op donderdag 22 okt. is Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders(binnen en buiten). Er kan kennis worden gemaakt met TTV VIOS-Bison(touwtrekken).

VIOS Gym(gym t/m 9 jaar en springgroep vanaf 10 jaar), VIOS Voetbal, VIOS Volleybal, TC Beltrum(tennis) en Stichting Survival Beltrum(vanaf 8 jaar). Omdat we in Ruurlo en Beltrum niet iedereen langs alle sporten kunnen sturen, dien je 2 voorkeurssporten aan te geven.

Twee sporten krijg je er van ons bij. Heb je interesse, geef je dan snel op bij de SFB. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven