Juf Ineke precies 25 jaar in onderwijs

MARKVELDE – Vrijdag 30 oktober vierde juf Ineke haar jubileumfeestje op de o.b.s. Markvelde omdat ze nu 25 jaar juf is. Alle leerlingen van de school werden getrakteerd op een lekker hapje en drankje. Juf Ineke begon in 1975 haar loopbaan op de o.b.s. ‘de Widerode’ in Wierden.  In die tijd had ze notabene de, van TV beroemde, Viktor Brand in de klas. In 1983 stopte ze en kreeg daarna met man Piet  twee zonen.

Gedurende die periode deed ze vrijwilligerswerk  voor o.a.  het Alfabetiseringswerk in Goor, werd ze freelancer bij diverse kranten: Rijssens Nieuwsblad met haar vaste rubriek ‘Riemerieje ‘met Twentse gedichten, ook bij Nieuws van de Week en Typisch Hof van Twente met dichtrubriek ’Typisch Ineke’. Ze schrijft nog wekelijks de rubriek ’Ineke’s Hofdichten’ in het Hofweekblad.

Van 1998 t/m 2008 was ze werkzaam bij de o.b.s. ’t Gijmink in Goor, om in dat jaar over te stappen naar  de kleinschalige buurtschool ‘ o.b.s. Markvelde ‘, waar ze nu nog  nu nog steeds met veel plezier werkzaam is.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven