Klanken ”ontmoeten” kunst in Haarlo

HAARLO – Liefde, hartstocht, weemoed, verlangen, verrukking, passie, ontroering. De muziek van de ”klezmerband” Di MECHAJE raakt je ziel. Klarinet, viool, altsax, contrabas en accordeon janken en juichen in de intieme ambiance van de pas gerestaureerde PKN-kerk in Haarlo, die vanwege z’n achthoekige vorm door de Haarloërs liefkozend de Kluntjespot wordt genoemd. Opzwepende nummers worden afgewisseld met melancholieke melodieën en betoverende ballades.

Het concert wordt omlijst door een duo-expositie: van de in 2007 overleden Ap Dekkers worden knappe aquarellen getoond in vriendelijke, natuurgetrouwe kleuren en van Ida Roekevisch hangen er grote olieverven in een emotioneel koloriet. Muziek als klankbord voor schilderijen, schilderijen als beeldende kamermuziek. Datum: zaterdagavond 14 november 2015 Het programma begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Locatie: PKN-kerk de Kluntjespot, Wolinkweg 19, 7273 SL Haarlo, het groene dorpje halverwege Borculo en Eibergen. Entree – ter dekking van de kosten – inclusief een drankje in de pauze en na afloop: 7,50 euro per persoon.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven