Ladies Night bij HCR Prinsen in Haarlo

HAARLO – Op donderdagavond 29 oktober wordt voor de derde keer een Ladies Night georganiseerd in de zalen van H.C.R. Prinsen. Een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends. Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 40 deelnemers aanwezig met o.a.: lifestyle, de nieuwste mode, cadeau, wellness, make-up, trends, hairstyle, brocante en nog veel meer.

Uit Berkelland, stoere armbanden, lekkere zuivel en noten, wollige wol, geurige bloemen, blitse tassen, de nieuwste haar en make-up trends, leuke kinderkleding, warme warmte zakken, ambachtelijke sieraden, smakkelijke olijven en pasta’s bijzondere energetix eigenlijk teveel om op te noemen Om 21.30 uur verzorgt Marieke Dollekamp bekend van de voice of Holland een gast optreden. Het belooft een heerlijke avond te worden dus neem gerust dochters, moeders, zussen, collega’s of vriendinnen mee want jong en oud is welkom.

U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers later op de avond kunt u genieten van diverse drankjes en cocktails. Zet 29 oktober alvast in je agenda. De zaal gaat open om 19.00 uur open. En zoals het keurige dames betaamt, eindigt de nacht rond 23.00. Kaarten kosten € 6,00 dit is incl. Koffie en wat lekkers. Kaarten in de voorverkoop € 5,00.

Zie ook op face-book https://www.facebook.com/ladiesnighthaarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven