Onderscheiding voor Henk Halfman (63)

RUURLO – Burgemeester Joost van Oostrum reikte op maandag 5 oktober om 21.00 uur aan Henk Halfman (63 jaar) uit Ruurlo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Dit gebeurde tijdens de Algemene Leden Vergadering van Voetbalvereniging Ruurlo op het sportpark ‘t Rikkelder. De heer Halfman ontvangt deze onderscheiding voor de volgende verdiensten. De heer Halfman is sinds 1973 actief voor de samenleving. Zo ontplooide en ontplooit hij de volgende activiteiten bij V.V. Ruurlo van 1973 tot heden: seniorenleider, jeugdleider, grensrechter, coördinator oud papier inzameling, teamleider van het eerste team, lid van de jubileumcommissie 60-jarig bestaan, barmedewerker, organisator van en daarna vrijwilliger bij het Karel Stegeman Toernooi, organisator van het MIX Tournooi en vrijwilliger bij de jaarlijkse Kerstactie.

Tevens was de heer Halfman jeugdbestuurslid (1984-1992) en hoofdbestuurslid (1986-1996). Op basis van zijn activiteiten voor de samenleving kan de heer Halfman worden aangemerkt als “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”.

Gelet op de aard, de duur, de uitstraling en de betekenis van zijn activiteiten op het terrein van sport, ontvangt de heer Halfman de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven