Speciale infoavond over zorg in Eibergen

EIBERGEN – Op dinsdagmiddag 27 oktober houdt het GehandicaptenPlatform Berkelland in samenwerking met Zorg Verandert en Zorgbelang Gelderland een bijeenkomst over de zorg die verandert. Er wordt stil gestaan bij de veranderingen in de zorg, voorbereiding op het keukentafelgesprek en de onafhankelijke cliëntenondersteuning. Het informatiegedeelte wordt verzorgd door Antoinette Meys (projectleider Zorg Verandert) en Jeroen Willemsen (onafhankelijk cliëntondersteuner), beide werkzaam bij Zorgbelang Gelderland. Vervolgens gaan we in kleine groepen uiteen om door te praten en ervaringen met elkaar te delen.

De bijeenkomst wordt gehouden in Café-restaurant De Lindeboom, Hagen 28 in Eibergen. Aanvang 13.30 uur, einde 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur. De deelname is gratis. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vooraf aanmelden is noodzakelijk.

U kunt dit doen door aanmelding via ons mailadres: [email protected] of telefonisch bij Christine Peter-Konings (0545) 842398. Voor meer informatie kunt u ook met dit nummer bellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven