Paul Roggeveld nieuwe prins Bacchus

CVB PRINSENPAAR 2016 - 1
EIBERGEN – Vrijdag 6 november is in café Holly’s ofwel de nieuwe residentie van CV Bacchus het nieuwe prinsenpaar in de schijnwerpers gezet. Onder toeziend oog van een volle residentie kwamen drie gemaskerde nonnen ten tonele waarbij na een vraag-en-antwoord spel er één afvallige was. Prins Paul Roggeveld, Adjudant Danny Heijnen en prinsessen Corine en Cecilia zullen dit jubileum jaar de vereniging voorgaan in het feestgedruis onder het motto: “Geen gezeur, Kop d’r veur”.

En nieuw kwam deze avond in alle opzichten naar voren. Niet alleen prinsenpaar en residentie maakten de eerste uurtjes, maar ook voor de nieuwe voorzitter van de vereniging was de onthulling van het 44e prinsenpaar de eerste officiële aangelegenheid. Pascal Wonnink heeft het roer overgenomen van Jan Kruisselbrink en zal de komende jaren het “schip” op koers houden. Kortom, CV Bacchus is er in alle opzichten weer klaar voor.

Na het officiële gedeelte en het in ontvangst nemen van de felicitaties door het prinsenpaar, werd de avond middels muzikale omlijsting van de B-Have drive in Show tot in de kleine uurtjes verder vorm gegeven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven