Rietmolen blij met nieuwe hoogheden

RIETMOLEN – Het 33-jarig jubileum van de Reetkwaker werd afgelopen weekend gestart met het bekend maken van hun hoogheden. De geheimzinnigheid die gonsde rondom de jongerenhoogheden werd nog eens benadrukt in hun opkomstact. Anonymous en muziek uit de film V- for Vendetta gaven blijk van deze geheimzinnigheid. Ondersteund door jongerenhoogheden van de afgelopen jaren, werden jongerenprins Björn (Borgelink) en jongerenprinses Lian (Kormelink) aan het dorp gepresenteerd.

De prins en adjudant bleken de strijd ook niet te schuwen. Muziek van Pirates of the Caribbean en een kanonschot gaven hun identiteit waar. Prins Jos (Vogt) en adjudant Erik (Vogt) zullen dit jaar de scepter zwaaien over het Kwakersdorp. C.V. “de Reetkwakers” organiseert in verband met het 33 jarig jubileum, een Gala avond op 11 en 12 december. Deze avond, hoofdzakelijk gebracht door Rietmolenaren, bevat o.a. cabaret, dans,zang en buutreedners.

Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn, zal deze avond blijken. De voorverkoop voor deze avonden start op 1 december in de Residentie ( café Kuppers)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven