Concert met dominee Stephan de Jong

EIBERGEN – Ook dit jaar zullen het harmonieorkest en de muziekfabriek van Euphonia wederom een AMeezing Kerstconcert verzorgen. Dominee Stephan de Jong is onze speciale gast dit jaar met zijn kerstverhaal. Het concert wordt gehouden op woensdag 23 december a.s. en begint om 20.00 uur in de Oude Mattheüskerk in Eibergen.

Stephan de Jong verteld het traditionele kerstverhaal met daarin het verhaal verworven van ‘de vierde wijze’.
Deze avond staat, naast het verhaal van Stephan de Jong, de samenzang weer centraal. Het harmonieorkest en de Muziekfabriek van Euphonia zullen deze liederen uiteraard weer voorzien van muziekale noten.

Dit jaar is er voor gekozen om het concert te geven in de Oude Mattheüskerk in Eibergen. Ieder jaar wordt de opbrengst van dit concert, een vrije gift van de bezoekers, geschonken aan een goed doel. Dit jaar heeft Euphonia gekozen voor de Voedselbank Oost-Achterhoek.

Na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk achter in de kerk na te praten over deze editie van het Ameezing Kerstconcert. De DOE-dames van Euphonia verkopen deze lekkernijen voor € 1,- per glaasje.

Meer informatie over Euphonia is te vinden via http://www.euphoniaeibergen.nl of via Facebook: https://www.facebook.com/EuphoniaEibergen/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven